30.4.06

Havaintoja

Kotikulmillani on nyt enemmän mellakkapoliiseja kuin Paris Saint Germainin kotistadionin ympärillä oli PSG-Marseille -ottelun loppuessa. Lisäksi näin juuri enemmän punkkareita kuin olen koskaan aiemmin kerralla nähnyt, sekä kolme epäpätavallisen hienoa värikästä irokeesia.

2 Comments:

Anonymous Nimetön said...

Ensimmäinen vappuni Berliinissä sai minut vihaamaan anarkisteja ja ammattimaisia mielenosoittajia. Etenkin kun tutustuin muutamiin ja vaihdoin ajatuksia niiden luupäiden kanssa. Karisti turhat illuusiot entiseltä pikku punkkarilta. Pariisin opiskelijamellakoissa kävi ilmi että samat sekopäät ovat saapuneet tännekin ja yrittivät kaapata nämäkin miekkarit omiin nimiinsä ja aiheuttaa kaaosta. Rasittavia fasisteja. Demokratiahan ei ole heidän tavoitteensa. Aaaagh. Ilmapiiri kiristyy, mielipiteet polarisoituvat ja lopulta kukaan "kunnon ihminen" ei halua osallistua miekkareihin.

1.5.06  
Blogger Eufemia said...

Noh ... luupäitä, toki. Mutta aika hassuja tonttuja sentään, ainakin kunnes ryhtyvät rikkomaan paikkoja. Kunhan työsumaltani ehdin, panen tänne esille muutaman ikkunastani ottamani valokuvan mellakkapoliisien toimista. Harmi etten saanut kuvaa kolmesta puistonpenkin selkänojan päällä täysissä varusteissa istuneesta mellakkapoliisista. Kivoja varpusia.

2.5.06  

Lähetä kommentti

<< Home