19.4.06

Turhamaisuus


Löysin Pinseristä linkin St Andrewsin yliopiston psykologian laitoksen havaintolaboratorion sivuille, jossa voi leikkiä kasvokuvallaan. Iän lisäämisen ja vähentämisen, afrikkalaistamisen, itä- tai länsiaasialaistamisen ja miehistämisen tai naisistamisen lisäksi kuvastaan saa muun muassa version mallia Mucha. Mistä esimerkkinä tuo tuossa yllä.

8 Comments:

Blogger -X-J said...

Mucha!

19.4.06  
Blogger Mikko Moilanen said...

Tuollaiseltako sinä noin näytät? Et kai. Aika pelottavan näköinen olisit. Niin pitäisi ainakin kuvitella. Noita silmiä voisi myös olla parempi katsomatta, vaikka tiedän, etten pystyisi siihen.

20.4.06  
Blogger Veloena said...

Totta kai Eufemia näyttää tuolta Muchattuna. Minut kone väänsi kertakaikkisesti omalaatuiseksi, jostain syystä se venytti pääni alien-muotoon. Hmm. Muchasta olisin alien :D

mutta niin kai monesta muustakin.

Tuo on kyllä varsin viehättävä potretti!

20.4.06  
Blogger kattoratsastaja said...

Minulle ei ole tarjolla Mucha-filtteriä. Luulen, että se johtuu siitä että ilmoitin sukupuolekseni miehen. Modigliani ja El Greco olivat kyllä hauskoja.

20.4.06  
Blogger Eufemia said...

Muchattuna näytän kyllä tuolta, mutta vain Muchattuna. Veloena, kyllähän minunkin kasvoni ovat tuossa aika alienit, pelottavatkin.

Jari, arvelen ettei Mucha ole maalannut tarpeeksi paljon miehiä jotta miehenkasvojen Muchaus onnistuisi. Minulle ei ollut tarjolla El Greco-filtteriä; harmi.

20.4.06  
Blogger Mikko Moilanen said...

Ah, Veloena, voi, sinä et ole minusta lainkaan alien sanan perinteisessä merkityksessä. Olet kaikin puolin ihana, myös korvien välistä. Joskus ajattelin, että aivan kuin sinä olisit ainoa, jolla on järkeä päässä. Eilen taas huomasin, että sinä olet tärkeä minulle, eikä se ole kauheaa, paitsi ehkä vähäsen ajoittain.

20.4.06  
Anonymous Nimetön said...

Mutta minähän näen tuossa Eufemian!

20.4.06  
Anonymous Nimetön said...

Minusta tuossa on nähtävissä myös marlenedietrichmäistä karismaa. Ich hab' noch einen Koffer in Berlin, vai mites se lauloi?

24.4.06  

Lähetä kommentti

<< Home