18.1.06

Haastettiin

Monissa blogeissa on kiertänyt taas uusi ketjukirjettä muistuttava juttu (sellaisia kutsutaan jostain hämärästä syystä meemeiksi), ja Matti haastoi minut osallistumaan.

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1) En muista milloin viimeksi olisin riidellyt. Muutaman kerran olen korottanut ääneni ärtyneeseen sävyyn täysi-ikäisenäkin, harmillista kyllä.

2) Ajatukseni ihmissuhteista poikkeavat huomattavasti siitä, mikä ymmärtääkseni on tavanomaista, ja toimin ajatuksiani seuraten.

3) Tämän matkin Matilta osoittakseni, ettei se ehkä olekaan niin omituista: Pystyn solmimaan romanttisia suhteita paikkoihin. Tuoksut liittyvät asiaan olennaisesti.

4) Pidän klassisista tyttökirjoista, vanhanaikaisesta naisille suunnatusta viihteestä, goottilaisista romaaneista ja vampyyritarinoista. Tämä kummastuttaa jostin syystä ihmisiä, jotka tuntevat minut, joten se kai on omituista.

5) Olen lähes riippuvainen hammastikuista.

Olikohan tuossa mitään erityisen outoa?

Haastan Jukka Kemppisen, Kari Klemelän, Karri Kokon, Jari Lehtisen ja Mette Södermanin kertomaan omituisuuksistaan.

1 Comments:

Blogger Eufemia said...

Onnittelen beatboxauksen johdosta, niin sitä pitää.

29.1.06  

Lähetä kommentti

<< Home