13.8.08

Valikko

Haaste henkilökohtaisen bloggaussarjan kirjoittamiseen sisälsi vaatimuksen, että laatisin sarjan kirjoituksista valikon. Koska aion jättää sarjan kolmiosaiseksi, nyt on valikon vuoro (sitä paitsi erittäin kiinnostava käsitehistoriakurssi vie kaiken aikani ja tarmoni; tämä on nyt sopivan pienitöinen kirjoitettava).

Henkilökohtainen bloggaussarjani käsittelee aiheita, jotka ovat minulle henkilökohtaisia, joihin liittyy eettisiä kysymyksiä, joita olen ajatellut vuosia, joihin liittyy ristiriitaisia tunteita ja ajatuksia ja joiden kohdalla tunnustan myös käyttäytyväni ristiriitaisesti. Lisäksi jokainen kirjoitus on sellainen, josta joku tai jotkut blogiani lukevat voisivat loukkaantua. (Tarkoitukseni ei ole loukata, mutta tiedostan mahdollisuuden.)

  • Osa I eli suhtautuminen ärsyttävään ja turhauttavaan
  • Osa II eli torjunnasta
  • Osa III eli parisuhteesta

Lopuksi täytyy tietysti seurata esimerkkiä: Haastan kaikki tämän bloggaussarjan lukeneet bloggaajat kirjoittamaan blogiinsa bloggaussarjan vapaavalintaisesta henkilökohtaisesta aiheesta. Bloggaussarja koostuu kolmesta tai useammasta blogitekstistä, jotka yhdessä muodostavat kokonaisuuden. Haastettujen tulee sarjan kirjoitettuaan tehdä myös tällainen valikkosivu, jolla he listaavat sarjaan kuuluvat tekstit oikeassa järjestyksessä ja haastavat bloggaussarjan lukeneet bloggaajat jatkamaan meemiä.

3 Comments:

Blogger Matti said...

Osa I oli paras.

14.8.08  
Blogger Eufemia said...

Epäilemättä: se oli itselleni selkein. Sekavuus kasvaa sarjan edetessä.

14.8.08  
Blogger Pinkki Baretti said...

Apua, tulin pahaa-aavistamatonta tyhmyyttäni haastetuksi! Mutta olen tällä hetkellä kykenemätön henkilökohtaisuuksiin. Haluatko nähdä lääkärintodistuksen?

Saanen muuten tässä huomauttaa, että mielestäni yleisin reaktiosi typerään vitsailuuni ei ole tosikkous :)

15.8.08  

Lähetä kommentti

<< Home