6.7.07

TukosYmmärtääkö näistä kuvista ilman selitystä mitä ne esittävät? Arvelen, että alemmasta, tekstin alla näkyvästä, on helpompi päätellä kuin ylemmästä. Olisi hauska kuulla arvauksia.

Sain heinäkuulle paljon töitä ja koetan nyt tehdä niitä. Suurimman työn tarjoava kustantamo velvoittaa minut vaikenemaan, joten en voi kirjoittaa siitä, mitä käännän. Ilma on painostava, pää tuntuu tukkoiselta, saisi ukkostaa.


Tunnisteet: , ,

7 Comments:

Blogger Scribe of Salmacis said...

Ylempi on vesilasi vedessä.

Toinen on kulho tai muoviastia punaisen liinan, servetin, maalin tai terälehtien päällä.

V

6.7.07  
Blogger kattoratsastaja said...

Arvelen että molemmat kuvat ovat samasta esineestä.

Luultavasti kyseessä on astia, jossa on punertavaa nestettä. Ylemmässä kuvassa pinta värähtelee. Alemmassa kuvassa näyttäisi kelluvan jääpaloja.

Voi olla, että kuva on otettu pullon suusta sen sisään jolloin alemman kuvan "jääpalat" voisivat olla niitä muovipullojen pohjissa olevia peräpukamia.

blcqxib

6.7.07  
Anonymous Nimetön said...

Molemmissa on liikettä? Alempi on mehulasi veneen täräjävän moottorikannen päällä (lyhyt valotusaika). Ylemmästä en keksinyt kuin hyrrän, vaikka niissä on kai joku kuvio/väritys joka muuttuu pyöriessä.

Sinulla on mielenkiintoinen blogi.

6.7.07  
Anonymous Nimetön said...

Katsoin tarkemmin, Jari on oikeassa. Sama esine, ylemmässä moottoti on täysillä.

6.7.07  
Blogger OPN said...

Punaviinilasi pesukoneen päällä.

6.7.07  
Blogger Eufemia said...

Pääsitte riittävän, suorastaa yllättävän liki oikeaa vastausta. Kummassakin kuvassa on sama esine samassa paikassa: läpinäkyvä muovimuki, jossa on punaviiniä. Muki on pöydällä, joka on laivalla, joka on matkalla Tallinnasta Helsinkiin. Moottorin tärinä sai viinin liikkumaan lasissa välillä renkaina, välillä tuollaisena kukkamaisena kuviona.

Hauskaa jos blogi miellyttää, Liekkiö.

6.7.07  
Anonymous Nimetön said...

Äsh! En ehtinyt yrittää. Oma arvaukseni oli tiskialtaan viemäri, johon punainen neste imeytyy. Toisessa kuvassa olin näkevinäni ne tavalliset kuusi reikää aukon kannessa. Viinimuki Tallinnan laivalla oli yllätys: niin tavallista...

8.7.07  

Lähetä kommentti

<< Home