15.12.08

Skypejoululaulut

Joudun nyt hieman lipeämään päätöksistäni: kommentointi on taas mahdollista, ja kävin lukemassa hieman Veloenaakin. Minulla on lipeämiseen hyvä syy: halusin löytää tämän kirjoituksen, kutsun skypejoululauluihin.

Torstaina 18.12. kotonani Helsingissä järjestetään jo useaan otteeseen riemua tuottanut tilaisuus, skypejoululaulut. Tilaisuus järjestetään muuallakin, tietojeni mukaan kai ainakin Turussa. Kokoonnumme ryhmissä eri puolille maata, miksei etäämmäksikin, avaamme Skype-yhteyden ja laulamme yhdessä. Tekniikka tuottaa hassunkurisen viiveen, jonka ansiosta kenenkään ei tarvitse hävetä väärinlaulamista: kakofonia on taattu joka tapauksessa.

Jos haluat osallistua joko verkossa Skypen varassa tai paikan päällä, lähetä minulle sähköpostia niin saat tarkemmat yhteystiedot. Lisätietoja voi kysyä myös kommenteissa. Skypekeskusteluun – tai siis -yhteislaulantaan – voi osallistua vain rajatulta määrältä koneilta yhtä aikaa, siksi isomman joukon kannattaa mikäli mahdollista kokoontua yhden koneen ääreen.

Kaikki ovat erittäin tervetulleita minun koneeni ääreen, paitsi – ja valitettavasti tämä on tärkeä paitsi – ne jotka ovat flunssassa. Skypejoululaulut on järjestetty kerran aiemminkin kotonani, ja sen seurauksena yli puolet läsnäolleista oli pahasti kipeinä koko joulun. Asuntoni on pieni ja kaikki paikalle änkeyttyvät aukovat suutaan ja haukkovat henkeä tavallista reippaammin muutaman tunnin ajan, joten tarttuminen on taattu, eikä flunssa ole kiva joululahja. Mutta tervetuloa kaikki terveinä! Ja kipeinäkin, Skypen välityksellä!

Tunnisteet:

1 Comments:

Blogger Tris said...

Heh, hauska pohjustus :) Luin tämän vasta nyt. Se edelliskerta oli tosiaan outo. Ilmeisesti parikin osallistujaa oli juuri sairastumassa flunssaan ja oli siinä pahimmassa tartutusvaiheessa. Sain minäkin ikävän pöpön juuri silloin mutta osin omaa syytä koska otin lähimmän glögilasin kysymättä vaikka se taisi olla jonkun toisen. Onneksi nyt ei mitään tuollaista ollut liikkeellä tai ainakaan en ole kuullut.

Kiva kun jaksoit järjestää.

1.1.09  

Lähetä kommentti

<< Home