4.12.06

Taas lyhyesti

Tuntuu nimittäin, että viimeisten noin kymmenen vuoden aikana minulta miehenä on riistetty jotain korvaamatonta - luonteva suhde lapsiin. Aikuinen mies, joka yrittää ottaa kontaktia lapseen, joutuu käymään läpi sellaisen evaluaatiomyllyn, että selvitäkseen syyllistymättä täytynee todellakin olla sellainen psykopaatti, jollaiseksi häntä oletusarvoisesti epäillään.

Mitvit sanoi tuossa jotain olennaista. Voitaisiinko jo siirtyä seuraavaan mörköön, pedofiilien pelkäämisestä lienee saatu irti jo kaikki mahdollinen paha? Tai ainakaan minä en haluaisi irrottaa aiheesta enää enempää harmia.

Tunnisteet:

3 Comments:

Blogger Tea said...

Kyllä, hyvä teksti MitVitiltä jälleen.

Opettajilla voi olla vähän samanlainen tilanne, kun melkein mikä vaan kosketus tai edes sellaisen yritykseksi tulkittava voidaan nähdä ruumiillisena kurituksena ja sitä on tietenkin koko ajan tiukasti varottava.

4.12.06  
Blogger Tuomas Korppi said...

Paras tapa olisi varmaan heittää kehiin jokin uusi mörkö, joka sitten korvaisi ne edelliset. Lintuinfluenssa ei ole kovin hyvä kandidaatti, kun sitten alettaisiin räiskimään viattomia pikkulintuja. Kelpaisikohan uudeksi möröksi pelko siitä, että meteoriitti putoaa maahan ja tuhoaa kaiken elämän. Sen varjolla kai ei oikein voisi edes syrjiä ketään, ja kaikenlaisten ennakkovaroitusjärjestelmien laatimisessa olisi mukavaa puuhastelua.

4.12.06  
Blogger Eufemia said...

Qtea, kieltämättä kosketuksen yritykseksi tulkittavan varominen kuulostaa opetusta ikävästi häiritsevältä touhulta.

Punainen nörtti, tuo on houkutteleva mörkökandidaatti, pitäisi vain pitää huoli siitä, etteivät ennakkovaroitusjärjestelmät olisi sietämättömiä energiasyöppöjä. Paha kyllä ihmiset eivät tunnu innostuvan sellaisista möröistä, joita ei voi heijastaa toisiin ihmisiin. Ilmastonmuutoksella möröttelykin näkyy toimivan räväkimmin kun se samastetaan ilkeästi virnisteleviin öljy-yhtiökihoihin.

4.12.06  

Lähetä kommentti

<< Home