16.10.06

Kaikkea sitä tekee

Haasteen saaneen tulee joko julkaista treffi-ilmoitus blogissaan ja/tai deittinetissä tai vaihtoehtoisesti vastata (kerralla) vähintään viiteen treffi-ilmoitukseen. Tätä kautta haastetun tulee päätyä vähintään yksille treffeille. Vasta tässä vaiheessa henkilö vapautuu tästä meemistä. Jos hän ei onnistu päätymään tätä kautta vähintään yksille treffeille, on hän tuomittu kirjoittamaan epätoivoisia ilmoituksia/vastauksia läpi koko elämänsä, niin kauan kuin vihdoin sitten onnistuu saamaan aikaan ne yhdet treffit. Lisäksi kukaan ei saa kokeilematta luovuttaa kuvitellen valmiiksi olevansa epätoivoinen tapaus. Ehei! Se nyt olisi aivan liian sluibaa ja helppoa. ;)

Hurina haastoi muiden muassa minut julkaisemaan treffi-ilmoituksen. (Millainen on deittinetti? Ehken edes halua saada selville, julkaisen siis blogissani.) Sääntöjä esitettiin runsaasti. Aion rikkoa osaa niistä, sillä ainakaan en aio haastaa muita tekemään mitään näin tolkutonta. Joka tapauksessa minua voi perustellusti tämän jälkeen väittää yllytyshulluksi.

Ensin pitäisi arvattavasti määritellä "treffit". Käsite on mielestäni melko epäselvä, enkä ole varma olenko joskus ollut treffeillä vai en. Luultavasti muutaman kerran kyllä. Ihmiset tuntuvat käyttävän tuota sanaa hyvin monenlaisin tavoin. Lähden tässä kuitenkin siitä, että sana on ymmärrettävä Hurinan blogin ja esitetyn haasteen asiayhteydessä, eli treffit ovat kahden ihmisen tapaaminen jossain julkisehkossa paikassa, ja tapaamiseen kuvitellaan mahdollisia amoröösejä jännitteitä. Hurinan tarkennuksen mukaan "treffien ei tarvitse olla menestyksiä vaan ne voivat olla myös katastrofeja. Muutenkin ne voivat olla leikkimielisiä ja kevyitä, eikä niiden tarvitse olla 'tositarkoituksella'." Jos puhe leikkimielisyydestä sopii ottaa tosissaan, minulle jäi kyllä epäselväksi mikä on se ääneenlausumaton tavoite, joka kuitenkin vaaditaan, jotta puheessa menestyksestä tai katastrofista voisi olla mieltä.

Minun kanssani näin määritellyille treffeille mahdollisesti haluavan olisi hyvä lukea ja sisäistää seuraavat asiat:

1. Käsitykseni ihmissuhteista on omituinen ja ärsyttävä, ja elän sen mukaan. En ole sinkku enkä ole varattu eikä minulla ole minkäänlaista aikomusta ryhtyä kummaksikaan. Omituiset käsitykseni eivät tarkoita sitä, että olisin kiinnostunut ns. irtosuhteista. En ole.

2. Olen hillityn jääräpäinen.

3. Minua saa kohdella olettaen, että hyväksyn Crockerin säännöt. Itse asiassa toivon sitä.

4. Miesihanteitani ovat mm. Sherlock Holmes ja kapteeni Nemo. Jälkimmäisen ajoittaisesta murhanhimoisuudesta en kuitenkaan pidä; pahantahtoisuus ja kaunaisuus ovat minusta luotaantyöntäviä piirteitä.

5. Voisin harkita treffejä myös naisen, androgyynin, menninkäisen tai kuu-ukon kanssa.

6. Saamissani työtodistuksissa minua kuvataan ystävälliseksi, tarmokkaaksi, avuliaaksi ja yhteistyökykyiseksi työntekijäksi.

7. Minua on verrattu Hannibal Lecteriin.

Jos tämän lukeneiden joukossa on vielä joku, joka voisi tahtoa treffeille kanssani, sähköpostiosoitteeni löytyy yltä. Olisi mukavaa jos viestissä kerrottaisiin miksi minun pitäisi haluta irrottaa aikaa juuri kyseisen henkilön kanssa treffeille lähtemiseen.

Tämä ilmoitus on voimassa kunnes toisin päätän.
Lisäys 21.10. aamuyöllä: Ilmoitus ei ole enää voimassa. Kommentoinut Kuu-ukko voi tietysti ottaa yhteyttä tullessaan käymään maa-planeetalla.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Pyydän sinua treffeille heti kun tulen käymään Maa-planeetalla! Kulkeeko sinne vielä rakettikyyti vai onko vuoro lopetettu kannattamattomana?

19.10.06  
Blogger Eufemia said...

Epäilen, että vuoro on lopetettu kannattamattomana, mutta tilaamalla raketin saanee edelleen. Tervetuloa.

19.10.06  

Lähetä kommentti

<< Home