20.12.06

Raikui kauniisti


Naapurini varmaan rakastivat meitä, sillä meitä oli aika monta. Teknisiä ongelmia ilmeni, erityisesti Turussa mutta myös täällä. Kerubivompatin suosiollisella avustuksella saimme lopulta aikaan skypecastin, jota jotkut jopa kuuntelivat. Valitettavasti jouduimme noin tunnin päästä vaihtamaan lähetysmuotoa, sillä Skypecast on vielä niin kokeiluvaiheessa, ettei se toimi kuin Windowsissa, joten Turussa ei päästy mukaan. Pahoitteluni jos tästä koitui jollekulle harmistusta.

Huomenna kerron keitä täällä oli, nyt en jaksa linkittää.

Pöydälläni on tolkuton määrä ruokaa. Kukakohan toi nämä jugurttijutut (hmm, jugurtti-inkiväärit, arvelen)? Hyviä, kiitos tuojalle. Glögi upposi; tämä on mahdollisesti ensimmäinen kännipostaukseni ikinä.

Jatkoa seuraavana päivänä. Hyvä on Qtea, tarkempi kuvaus.

Täällä olivat ainakin Dyro, Elvenroot, Elämää Hesassa -blogin kirjoittaja, Hilla, Hinku, Hurina, Joonas, Karri, Kerubivompatti, Kitaristi, Laura (kiitos säestyksestä!), Lupiini, Pagisija, Theokratie, Timo, Tris, Veloena ja Viive. Unohdinko jonkun? Kertokaa niin lisään. Lisäksi oli erinäisiä ihmisiä, joihin ei tietääkseni voi liittää blogia tai edes mistään blogista tuttua hassua nimeä.

En ole vielä tiskannut. Täällä ei vallitse läheskään Alaska, mutta se johtuu vain siitä, että minulla on enemmän juoma-astioita kuin voin mitenkään tarvita.

Lisäsin vielä parvelta napatun kuvan, jossa näkyy pieni osa laulajista. Käsittelin hieman sellaisten ihmisten kasvoja, joiden en ainakaan tiedä julkaisseen blogissaan kuvia itsestään.

Tunnisteet:

18 Comments:

Anonymous Nimetön said...

Jugurtti-jutut olivat minulta, halusin testata ja muistelin että tykkäät inkiväärikarkeista.. Jugurtti-inkiväärejä nimenomaan, siis. Minustakin ne olivat ihan ok. Ja laulaminen oli ihanaa, jaksan ihmetellä mistä nämä kaikki ihmiset ihanat ovat yhtäkkiä kasautuneet tielleni.

Kauniita unia, vii

20.12.06  
Blogger Kati Parppei said...

Lämmin kiitos emännälle, mahdottoman mukavaa oli. Kyllä kerran joulunseutuun pitää päästä kiekumaan niin, että tuntuu - ja hyvässä seurassa se on kahta antoisampaa.

20.12.06  
Blogger Mari said...

Kiva oli kuunnella. Vaikutti jouluiselta ja tunnelma katossa :)

20.12.06  
Blogger lupiini said...

Hei, kiitos ihan loistavasta illasta! Pidin kodistasi kovasti (olen varsinainen kotikyylä, ihmisten himppeihin pääseminen on kurkistus heidän päänsisältöönsä). Oma nuottikansioni oli kassissa, joten luoksesi unohdettu ei ole ainakaan minun. Iloista joulunaikaa!

T:Lupiini

20.12.06  
Blogger Tea said...

En jaksa kohta enää odottaa yksityiskohtaisempaa raporttia (nimiä! kuvia!) eilisillastanne :P. Meillä oli vähän pienempää ja vaatimattomampaa, mutta kaikin puolin lystiä.

20.12.06  
Blogger LL said...

Oli kyllä aivan älyttömän kivaa. Ja kiitos Sinulle kun tarjosit kauniin kotisi meidän sulokkaille riitasoinnuillemme.

20.12.06  
Blogger Eufemia said...

Viive, oikein muistettu. Matonen, hauskaa, että joku oikeasti kuunteli. Lupiini, nuottikansion oikea omistaja selvisikin jo.

Kiitos kaikille teille ihanasta laulannasta. Kotonani ei ole muuten koskaan tainnut olla yhtä paljon väkeä kuin eilen.

20.12.06  
Anonymous Nimetön said...

Kiitos paljon viihtyisästä laulantaillasta! Osanottajalistaan voi lisätä myös Hingun. (Tosin hän ei taida erityisemmin kannattaa enää tämän nimen käyttöä. Pitäisi varmaan keksiä uusi.)

20.12.06  
Anonymous Nimetön said...

Oli ihana laulaa! Minunkin sisälläni soi!

Hurina: Olin kyllä listalla. Hinku menköön siihen asti kunnes parempi nimi löytyy. :)

Hyvää joulua kaikille!

20.12.06  
Blogger Karri Kokko said...

No Hilla!

20.12.06  
Blogger Eufemia said...

Hinku, olet listalla koska ehdin jo lisätä. Nyt on Hillakin.

20.12.06  
Blogger Timo said...

Kiitoksia!

Kipeänkin kannatti olla paikalla.

21.12.06  
Blogger elvenroot said...

Kuten jo totesinkin pariin otteeseen, kiitos :-D
Vatsalihastreeni tuli luonasi tehtyä nauruterapian muodossa, eipä ole sen parempaa...
Ja sain kansionikin takaisin :-)

Tykkään laulamisesta kuin hullu puurosta, tulipa sekin taas todistettua - siitäkin huolimatta, että kasvoin lapsesta asti uskomaan, etten osaa laulaa (onneksi olen kovapäinen) :-)

21.12.06  
Anonymous Nimetön said...

Nissepolkka jäi laulamatta! Ensi vuonna sitten. Se menee muuten mukavasti heavyn tahtiin. Vois pyytää lisää säestäjiä (esim. Slayer).

22.12.06  
Anonymous Nimetön said...

Hinku: älä yllytä vanhaa hevimiestä:)

Kiitos vielä Eufemialle lämminhenkisten laulukemujen järjestämisestä! Koin hetkittäin rikkoneeni tilaisuuden seesteistä ilmapiiriä sirkushevostelullani; pahoitteluni siitä...

22.12.06  
Blogger Eufemia said...

Ahaa, sieltä tämä flunssanpoikanen siis tuli. :p Hevihenkinen yhteislaulutilaisuus pidetään kyllä jossain äänieristetymmässä tilassa kuin kotonani, muuten mikä ettei. Se voisi lisätä vatsalihastreeniäkin entisestään. Kitaristi, älä hupsi, mikä hevostelu muka?

22.12.06  
Blogger theokratie said...

Kiitos kivoista kemuista ja hyvää joulua. Niin, ja myös minä sain sen flunssan, piru vie. On se Timo aika orhi-sonni.

23.12.06  
Blogger Tris said...

Saamarin Timo - tämä kostetaan! ;)

25.12.06  

Lähetä kommentti

<< Home