18.3.06

Kulkue

Sain blogini takaisin. Sitten ikkunan takaa alkoi kuulua jyminää. Katsoin ja näin pienen kuorma-auton, jonka avolavalla olevista suurista kaiuttimista kuului jyske, lavalla oli myös DJ joka sääteli jyskettä. Nyt ohi kulkee jo kolmas sellainen auto. Autojen väleillä kävelee paljon ihmisiä kulkueena, joka ei ole lainkaan vähäpätöinen. Monet ihmisistä näyttävät hyvin freidrichshainilaisilta, mustaa, tummansinistä ja armeijavihreää, muita värejä lähinnä hiuksissa. Sulautuisin joukkoon hyvin, vaikken käytäkään sitä armeijavihreää enkä liiemmin tummansinistäkään. Ihmiset hymyilevät. Näin muutaman kyltin, niissä vastustettiin fasismia. Nyt kulkue jo loppui, sen perässä ajaa muutama poliisiauto ja niiden perässä muita autoilijoita, jotka lienevät valinneet ajoreittinsä huonosti. En tiedä mistä oli kyse.

Vai toimiiko tämä sittenkään? Ainakaan koko blogin uudelleenjulkaiseminen ei toimi. Olkaa kilttejä ja kertokaa jos blogi näyttää edelleen oudolta.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Näyttää normaalilta:)

18.3.06  
Blogger Eufemia said...

Hyvä että edes näyttää normaalilta. Jep Hurina, älysin palvelinogelman, mutta eilen sen väitettiin olevan jo ohi - tänään näemmä myönnetään, ettei ole. Kommentointikaan ei tunnu onnistuvan. Hohhoijaa.

19.3.06  
Anonymous Anonyymi said...

Toimii! Hyvä.

19.3.06  

Lähetä kommentti

<< Home